4. apr, 2022

Våren dröjer!

En av dom kallaste vårar jag upplevt på länge. Längtar efter sol och värme kanske det kommer till Påsk. Årsmöten efter årsmöte har avlöst varandra. Sista på torsdag i denna omgången sedan kommer tre till i maj månad. Tycker att det är ett gammaldags sätt att jobba. Men som tur så kan vi träffas på fysiskt och digital igen. 
Varit på en härlig föreställning av Utvandrarna i Köping med underbara skådespelare från Änglarna. Änglarna är en Dagligverksamhet i Köping som gör jättebra föreställningar. Går alldelses för sällan på teater, musikaler med mera. Men det ska bli ändring på. Har faktisk sett tre andra större föreställningar senaste månaderna. AMADEUS, 
ASEA – HÄR KOMMER FRAMTIDEN på Västerås teater. I slutet av april blir det kryssning med Moa och Alina ska bli kul. Lite Påskfirande ska jag också hinna med. En av mina favoritplatser är Vågholmen vid ÖsterMälarstrand i Västerås. Ni ser den på bild här. Det blir ingen fysisk FUB Förbundsstämma i år blir det digital inte heller Riksstämma blir fysisk. Men det ska bli SPECIALVARVET i Göteborg ett glatt lopp med underbara deltagare.