31. dec, 2021

Hej då 2021!

Sista dagen på året summerar jag vad som hänt! 
Januari tog jag bilen till Kungälv det var ett år sedan sist. Firade Hannas födelsedag. I En ny familjemedlem har kommit till bästa familjen. Simmons en liten hund. Slutet av månaden fick Moa och jag första vaccin mot Covid19.

Februari fick jag ta hand om Simmons några dagar när familjen var i Sälen.
Alla aktiviteter är satt på paus i FUB januari – mars månad.

Mars årsmöte FUB Västerås fysiskt och digital och i slutet av månaden började vi med aktiviteter igen. Vi dansade ”Jerusalema” på Klippans årsmöte utomhus Björnön dagen avslutades med Promenad Bingo. 21 mars firade vi ordentligt övernattning på Steam hotell med våra vänner Marie och Frans.

April Ombudsmöte Länsförbundet FUB fysisk och digitalt lite aktiviteter kommer i gång. Hjälpte till att fixa vernissage för Annzo. SPA på Färna Herrgård med Annzo.
Hade några TAKK kurser fysiskt och digitalt under våren 2021.

Maj Inre Ringens Riksstämma och FUB Förbundsstämma digitalt. DansLola
”Jerusalema” i fyra av länets kommuner. Husen börjas målas om på Lilla Skälby 1.

Juni konferens med Moas assistenter på Steam hotell, ledarutbildning inför Aktivitetsveckorna på Lagersberg. Midsommarfirande hemma på Bakformsvägen.

Juli Några dagar på Västkusten med Moa, Frans och Marie Tanum Strand, Hunnebostrand och Lysekil och två härliga veckor Lagersberg. Allsång på Skansen med Marie och Hannes.

Augusti Kryssning med Moa, Marie och Hannes till Visby. FUB dagen firades med Promenadbingo på Björnön. Diggiloo på Sundbyholm.

September Skaldjurskryssning med farmor Majt och Moa åkte till Portugal med assistent.

Oktober Konsert med Arvingarna på Konserthuset och fortbildning medlemsrådgivare/rättsombud i Stockholm.

November Färna Herrgård med Marie L och terminen avslutades i november.

December Moa och jag åkte tåg till Göteborg firade min 65 årsdag Änglarnas Tid Julkonsert med Magnus Carlsson i Vårfrukyrkan Enköping och underbar föreställning på Västerås Teater ”Amadeus.