17. mar, 2018

Vart är våren?

Nu är jag trött på snö och kallt jag vill ha vår! Hade en härlig helg i Malmö med bästa barnbarnet Herman. Vi kollade på Melodifestivalen i direktsändning. Sedan 1 mars har jag fått 8 timmar till att spendera på mig själv eller på mitt ideella arrangemang i olika föreningar och organisationer.
Räknade ut härom veckan att jag lägger minst 20 timmar i veckan på olika föreningar. Men det gör jag så gärna. Vi har varit på en trevlig dagkryssning till Åland med Rosella. Vi var över 50 personer det var lite kaotiskt innan vi kom iväg. Men alla var på stålande humör. FUB har haft årsmöte och jag klev av mitt uppdrag som ordförande efter 9 år. Det blir kanske andra utmaningar framöver jag har nog gjort ett bra jobb med alla härliga ledamöter vid min sida. Vi har fått två nya ledamöter i FUB styrelse och Klippan har haft årsmöte valt en ny styrelse och dom har fått tre nya ledamöter. Har det ganska lugnt framöver det känns bra livet rullar på.
Moa har nu bott i sin lägenhet i 14 månader och hon trivs bra. Härom veckan var vi på konsert och lyssnade på Bruno, Peter och Matilda och en överlycklig Moa fick kramas!