5. okt, 2015

Nu är mina barn vuxna!

I lördags hade vi en underbara dag jag och Moa. Hon hade 18 årsfest och mitt boksläpp. Vi hade en trevlig eftermiddag och kväll ute på Lövudden. Nästan 60 personer kom. Det känns bra att vi har så många vänner och släkt tillsammans. Nu ska jag börja skriva på min föreläsning om boken som jag planerar att göra under 2016. Känns konstigt att nu är båda mina barn vuxna. Innan festen som fick hon ett besök av bästa Magnus Carlsson. Har några roliga saker att se fram emot kryssning med glada gänget, kurs samtalsmatta, bemötandedagar, nätverk, kryssning med Moa.

 

 

Här kommer några citat från boken! Under alla år har vi också varit noga med att träna dig att vara med på många olika sociala arenor och undvikit att du ska behöva göra allt i grupp. Så hoppas mamma att ditt liv kommer att vara i framtiden. När du är 18 år  får du själv bestämma över ditt liv. Du kommer att behöva stöd men ingen ska få styra ditt liv och bestämma över dig.

Citat från mötet: dom kommer aldrig att kunna lära sig så mycket. Dom trivs ju bäst ihop med likasinnade. Dom kommer aldrig att få kompisar om dom går inkluderade. Det var på det mötet vi bestämde oss. Du ska gå på en skola där du kan utvecklas tillsammans med andra barn. Detta läste mamma också som gjorde att vi valde inkludering för dig. 

Vill du köpa boken beställ den här!