4. jan, 2015

2015 ska man tro på Horoskop?

Så är det bara tre dagar kvar av julledigheten. Nu är det dags att börja jobba och planera för ett nytt år. En hel del är redan inbokat kalendern ska fyllas med lagom med jobb och egna aktiviteter. Några roliga saker ska jag se till att uppleva. Kommande helg blir det att umgås med bästa familjen i Kungälv. Kurser, studiecirklar, föreläsningar, utbildningar blir det en hel del i januari - februari och några dagar med Herman. I mars klämmer jag in en resa till Cypern.

Julledigheten har varit bra har firat en väns 50 år kalas, haft mamma på besök, firat jul hemma, besök av vänner, god mat,  TV (normalt så tittar jag inte så mycket) och glögg. Shoppat på REA, bio, resturangbesök, tränat, promenader, umgås med vänner, firat Nyår på Sundbyholm slott.

Nu kör vi 2015 blir ett spännade år! Här är lite text från ett Årshoroskop för Skytten

Om du är singel är det mycket möjligt att de kommande två åren präglas av att du djupdyker i arbete och behöver din lediga tid till att bara ta hand om dig och din energi. Din bästa period för kärlek är dock den 21 maj- 22 juni. Ta vara på den. Din kärleksplanet, Merkurius, backar dock under tiden 14 maj- 11 juni. Du ägnar troligen tid åt att gå igenom hur du egentligen vill ha det i kärleken, än att inleda nya relationer under den här tiden. Undantaget är om en gammal kärlek från förr återigen kommer in i ditt liv. Perioden 11 juni- 22 juni är det lättare att ta beslut och att gå på date. Du känner dig mer attraktiv och det flödar bättre i det sociala livet. På elva positiva dagar kan mycket hända!

Ett arbete du drömt om under många år kan komma till dig, för att du arbetat hårt och länge för att få tjänsten, och VIP-folk och chefer kommer visa att de har noterat dig. Inte konstigt om du inte har så mycket tid för kärlek och hemmaliv!


Kanske kan du skriva om saken och ge ut en bok om erfarenheterna sedan, eller kanske kan du skapa viktiga kontakter i arbetet på samma gång. Att förena nytta med nöje i utlandet är helt rätt under månaderna fram till och med 11 augusti.